divendres, 22 de juny del 2012

HEM ARRIBAT A UN ALTRE FINAL DE CURS

Hem arribat al final d’un altre curs. Dilluns vinent l’escola tornarà a ser un espai diferent, sense l’alegria i la vida de les quals ha gaudit des del setembre passat gràcies als vostres fills i filles. Hem viscut moments fantàstics, molt especials, màgics... perquè generar coneixement i maduració en una criatura és una experiència senzillament màgica. També moments tristos, llàgrimes i males notícies, és a dir, un reflex de la vida mateixa.
Tornarem al setembre, segur que farem més bon aspecte després del descans estiuenc. Probablement l’escola també lluirà un aspecte millor, renovat, una mica més agradable i novament viurem aquella màgica experiència de l’aprenentatge.
Aquest divendres tan especial, volem fer un recordatori per al personal de l’escola. Sabem que al setembre trobarem a faltar algunes cares però mai no oblidarem la dedicació i professionalitat que tots i totes heu demostrat durant aquest curs, cadascú des de la seva responsabilitat: moltes gràcies a tots i a totes!
Només ens falta agrair a totes les persones (junta de l'AMPA, famílies, monitoratge, personal de neteja, personal d'extraescolars, aula de música, etc.) que han dedicat el seu temps i les seves aportacions a fer que La Farigola sigui no només una escola gran, sinó UNA GRAN ESCOLA.

MOLT BON ESTIU A TOTHOM!!!
Tornem el  3 de setembre.