divendres, 20 d’abril del 2012

Colònies a Marcel Maillot

 El dilluns16 d’abril, els alumnes de cicle mitjà varem anar de colònies a l’Estartit, a la casa Marcel Maillot.
 El primer dia, bufava un vent de tramuntana molt fort. Només arribar a la casa, varem descarregar l’autocar i els monitors ens van explicar les normes i les activitats que faríem. Després de dinar varem fer dos tallers, un de nusos mariners i l’altre una dissecció d’un peix. A la nit, hi va haver discoteca amb llums fluorescents i alguns van ballar molt.
 Al dia següent, alguns nens es van despertar molt aviat i van anar despertant a la resta. Després d’esmorzar varem anar al port caminant, per agafar un vaixell, el Nautilus, que ens va fer un volt per les Illes Medes. Hi havia dos espais amb el fons de vidre que permetia veure el fons marí. Ens van explicar la història de les Illes Medes i les coves que hi ha. A la tarda, varem anar a la platja per fer l’activitat litoral rocós, ens van explicar quins tipus d’animals podíem trobar i varem recollir: eriçons de mar, crancs, etc. A la nit varem fer un joc de pistes amb proves.
L’últim dia va ploure i no varem fer la “tirolina”, però varem fer un joc i l’activitat de l’aquari.  Després de dinar vam carregar l’autocar i varem tornar a l’escola.