divendres, 18 de febrer del 2011

DANSANT AL SO DE LA MÚSICA

Avui divendres dia 18 arribem al final del nostre projecte interdisciplinar d'escola : la setmana de les arts. Dediquem el dia a la música i la dansa, per la qual cosa, hem dibuixat mentre escoltàvem fragments de música, deixant anar la nostra imaginació (de fet no érem nosaltres que movíem el llapis, era la música que ens movia la mà…) ,hem buscat quins sentiments i quins records ens venien al cap en sentir un seguit  de músiques Ha estat molt bé i ens han sortit coses molt interessants.
Després del pati, el Cicle Inicial ha pogut gaudir d’una “master class” tots plegats, al vestíbul de l’escola. Hem seguit les instruccions de la Gemma i hem sentit la música dins nostre ballant, expressant el nostre cos amb els moviments que la música de diferents estils ens suggeria. Els de Cicle Superior hem fet una sessió "salsera" amb uns profes molt especials i els d'Infantil hem gaudit amb actuacions musicals de les mestres. Llàstima que ara no tingui cap foto....Tot i això, ha estat genial...!!!  Aquí podeu veure un reportatge del què ha estat el matí per als del C. Inicial.


Més tard, a la tarda, totes les farigolines i farigolins des de P3 a 6è, o sigui, TOTA L’ESCOLA ! hem fet un "flashmob" al pati gran. Hem ballat el “Do, re, mi”. Ha estat molt emocionant i bonic...!!! Mireu, mireu