dimarts, 26 de gener del 2010

Segona reunió de delegats i delegades

Avui dimarts 26 de gener els delegats i delegades de cada curs hem tornat a estar convocats a una assemblea amb la Cap d’estudis.
La setmana passada vam rebre la convocatòria i durant la reunió hem escoltat les novetats d’aquest trimestre i hem fet aportacions.
Les novetats que han tingut més èxit és que tenim porteries noves, pilotes per a cada classe i que aquest any podrem fer les ordres boges que ens mani el Carnestoltes.
Com ja vam fer a l’octubre, entre tots i totes hem creat una nova norma d’escola: traslladar-nos en silenci i en fila per evitar no molestar els companys i companyes que estan a les aules.
També hem decidit participar d’una iniciativa que han tingut els delegats i delegades de sisè de l’escola Baloo del barri de Montbau:   iniciar una campanya per a recollir diners i ajudar la gent que ha patit el terratrèmol a Haití.
Tots els diners que recollirem aniran a parar a l’ONG Metges sense Fronteres per què puguin comprar material sanitari i reconstruir els hospitals.
Tan aviat com la Cap d’Estudis es reuneixi amb el professorat rebrem l’acta per organitzar la recollida de diners i fer el traspàs d’informació a la resta de la classe.
La propera reunió la tindrem al tercer trimestre.